FIAT 500X – STÆRKT UNDERHOLDENDE VOGN
     

FIAT 500X – STÆRKT UNDERHOLDENDE
VOGN

 
Tilbage til kampagneoversigten
 

ET ÆGTE STILIKON MED X-TRA MEGET KØREGLÆDE

500X er den bil i sin klasse, der giver mest køreglæde. Et teknologisk vidunder med masser af komfort og smukt pakket ind i et stilsikkert design, som ikke fornægter sin ikoniske arv.

Et udstyrstykke i særklasse
Multilink-undervognen giver bilen køreegenskaber, der kombinerer sport og komfort i en grad, som giver de fleste konkurrenter baghjul.

Drive Mood Selector er den store drejeknap i midterkonsollen, der giver mulighed for at optimere køreegenskaber efter behov og følge med via display i instrumentbrættet. Normal-indstillingen er optimal for komfort og brændstoføkonomi, mens sikkerhedssystemerne ved ”All Weather” er ekstra opmærksom og fx tager højde for om bilen har snekæder på. Sport-indstillingen giver strammere styring, hurtigere speeder-response og viser blandt andet G-styrke påvirkningen ved acceleration.

Via Bluetooth® i Uconnect™ radioen med en 5” touch skærm kan man bruge sin mobiltelefon og mediestreame musik eller lign.

Flot og godt kørende
Vil du gerne gå i et med gulvtæppet, er 500X nok ikke lige dig. 500X oser af italiensk charme og gennemført moderigtigt design ned til sidste detalje. Med EcoDrive som standard er miljøet en klar prioritet. Systemet giver mulighed for at downloade en app, der viser, hvordan man kan optimere sin kørsel med lavere CO2-udledning.

Fiat 500X City Look fås i 3 udstyrsniveauer og et utal af farvekombinationer.

 

 

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT BESTILLE ET TILBUD I EN 500L VED Spazio - C.so Valdocco 19, 10122 TO ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.