Et par charmerende små italienere

Tilbage til kampagneoversigten
 

Er du i markedet efter en lille billig bil af høj kvalitet, så har Fiat nogle smarte af slagsen til priser, der er til at betale. Her får du rummelighed, komfort og fornuftig benzinøkonomi i stilsikkert italiensk design. Panda og Punto er gode bud på billige biler med masser af selvtillid og rigeligt at have den i.

PANDA: ORIGINAL, GENIAL OG OVERRASKENDE

Fiat Panda er ikke bare en billig lille bil, men muligvis også Danmarks bedste bil til prisen i sin klasse. Trods sin beskedne størrelse er den overraskende rummelig med 5 døre. Det er tilmed en stærk lille fyr, som kan trække hele 800 kg med anhængertræk.

Dine øjne drages fra den smilende front til bagenden med de koket hævede baglygteenheder. Sidepanelerne med den afrundede siderude giver en fornemmelse af en grænseløs glasoverflade, der både skaber bedre udsyn og større sikkerhed.

PUNTO. UDVID DINE GRÆNSER

Fiat Punto er et sandt livsstykke med cool stil og lækkert interiør. De karakteristiske, fremadstræbende linjer giver Punto et på samme tid elegant og sportsligt look, der med udstyr til enhver smag tilfredsstiller såvel øjet som dit behov for komfort på køreturen. I sit nye design fremstår Punto adræt, kæk og moderne.

Få et tilbud, eller kig forbi din lokale Fiat-forhandler til en prøvetur!