DESIGN

500L Wagon er smidig og nem at håndtere i trafikken og er det perfekte eksempel på, hvordan design og effektiv pladsudnyttelse kan kombineres. De umiskendelige elementer på familiestil kombineret med en ny udformning af bagpartiet, et stilskifte, så bilen passer til rollen som MPV - Multi Purpose Vehicle. Den let skrånende og forrude øger pladsen og udsynet for passagererne og giver føreren en øget følelse af sikkerhed.
Det store frontrudeparti, som omgiver føreren, reducerer blinde vinkler og giver masser af lysindfald, der kan fylde interiøret i perfekt 500-stil.

 

EROBRINGEN AF PLADS

500L Wagon giver dig mere rummelighed med kompakte udvendige dimensioner. En øgning på 20 cm i længden giver to ekstra passagersæder.

FANTASTISK UDSIGT

Det el-betjente panoramiske soltag, der er ekstraudstyr, giver passagererne i en 500L den største åbning i klassen - hele 1.5m².

MANGE FARVER

Et spændende farveudvalg med mulighed for bi-color hvor du kan vælge mellem sort- eller hvidlakeret tag.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 500L LIVING FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.