I 500L Wagon er du omgivet af innovative teknologiske og sikkerhedsmæssige funktioner

 

UconnectTM LIVE

Elsker du teknologi og gadgets? Så vil du elske Uconnect™ LIVE. Dan par mellem Uconnect™-radioen og din smartphone, benyt de mange apps på in-car systemet, som f.eks. Eco:Drive der kan overvåge din kørestil og hjælpe dig med at optimere din brændstoføkonomi, brug facebook og twitter til at holde dig opdateret. Eller lyt til et væld af musiknumre på Deezer eller lyt til en af rigtig mange radiostationer på TuneIn, følg nyhederne på realtid på Reuters, og få trafikoplysninger, og vejrudsigten fra TomTom Live-tjenester.​

Apple CarPlay

Den nye 500L Wagon fungerer sammen med Apple CarPlay . Apple CarPlay er en smart og sikker måde at bruge din iPhone på i bilen. Takket være de vigtigste apps og funktioner, der er udviklet specielt til CarPlay på din 500L-skærm, kan du få trafikinformation, foretage telefonopkald, sende og modtage tekstbeskeder og lytte til musik uden at flytte din opmærksomhed fra vejen. Med Siri kan du bruge stemmekommandoer til at styre hovedfunktionerne på din smartphone eller bruge touchskærmen og knapperne.

Tjek med forhandler om din telefon er kompatibel.

CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.

TONEN ER NY

I din 500L kan du lytte til at den musik, du ønsker: fra din MP3-afspiller, din smartphone eller et USB flash drive. Og du kan nemt vælge musikken ved hjælp af ratbetjeningsknapperne.

DEN KAN PASSE PÅ DIN FAMILIE

Standardudstyret sikrer det højeste niveau inden for aktiv og passiv sikkerhed. Op til 7 airbags, ABS med B.A.S. (Brake Assist System) og det avancerede ESC (Electronic Stability Control), som har indbygget ASR/MSR acceleration og deceleration antiudskridningsfunktion. Hill Holder for nem igangsætning på skråninger, DST aktiv styring, som forbedrer køresikkerheden og styrbarheden, samt antirulningssystem, ERM. For sikker kørsel i trafik findes City Brake Control (ekstraudstyr), som kan registrere tilstedeværelsen af andre køretøjer eller forhindringer, og som automatisk bremser for at undgå kollision eller mindske følgerne heraf.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN 500L LIVING FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.