Nyt modelprogram giver mere Fiat Panda til endnu skarpere priser

20. september 2016

Nyt modelprogram giver mere Fiat Panda til endnu skarpere priser

Fiats letkørte og charmerende Panda er blevet opdateret. Priserne er også skåret til, og den populære italiener kan nu, blandt andet, købes med en kraftig turbomotor til markedets skarpeste pris. Den opdaterede Panda kan opleves til Åbent Hus hos landets Fiat forhandlere søndag den 9. oktober.

Fiat Panda er en af den italienske bilkoncerns allermest populære modeller, og de sidste år har den på europæisk plan konstant været blandt de mest solgte biler i miniklassen. Nu kommer den praktiske minibil i en opfrisket 2016 udgave med et omfattende standardudstyr, spændende motorer og til priser, der gør den endnu mere attraktiv.

Fiat Panda er fortsat en af de mest rummelige biler i klassen, den leveres udelukkende med fem døre og byder på et af klassens største bagagerum på 225 liter. Med til yderligere at understrege Fiat Pandas fleksibilitet er, at Panda er den eneste bil i klassen, der kan trække 800 kg (med bremser), og at alle versioner er udstyret med to sæt iso-fix beslag på bagsædet for nem og sikker montering af barnestole.

Motormæssigt byder Panda på tre muligheder. Fiats unikke TwinAir motor med 60 hk, med turbo og 80 hk eller en klassisk 1.2 liter motor med 69 hk. Alle motorer er med Start&Stop, og de er kendt for at være meget billige i drift og køre langt på literen hvilket var en af årsagerne til at Fiat Panda blev kåret til Danmarks billigste bil i 2016.

Indvendig er interiøret blevet opfrisket, og kabinen har fået opdateret instrumentbræt, nye indtræk og rat, og det uanset om man vælger bilen med Ciao-, Easy- eller Lounge-udstyr. Udvendig er der nye farver at vælge imellem.

Forhandlere inviterer til Åbent Hus
Til sammen gør de nye opdateringer den populære minibil endnu mere raffineret. Det kan opleves, når landets Fiat forhandlere inviterer til Åbent Hus søndag d. 9. oktober, hvor bilen kan ses og prøves.

Fiat Panda tilbydes til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser, som starter ved 79.990 kr. Specielt fremhæves kan den stærke Twinair Turbo med 80 heste og Easy-udstyr med aircondition til 99.990 kr.

Når det kommer til køreegenskaber og bilens totaløkonomi er alt, som det plejer. Fiat Panda er fortsat lige så praktisk og letkørt som altid, og den er yderst venlig ved pengepungen på grund af de lave ejeromkostninger og de lavt forbrugende motorer.

Ønsker man en bil med grøn profil, er Fiat Panda også et oplagt valg. Den fås nemlig, som en af de eneste, med en CNG-motor på 0,9 liter og 80 hk, der kører på bio/naturgas. Sammenlignet med benzin og diesel udleder denne version mindre CO2 og færre partikler, og når bilen tankes med biogas, er det reelle CO2-udslip meget lavt.


Fiat Panda modelprogram og priser:

Fiat Panda TwinAir 60 hk Ciao     79.990 kr.
Fiat Panda TwinAir 60 hk Easy     89.990 kr.
Fiat Panda 1.2 69 hk Easy     99.990 kr.
Fiat Panda TwinAir Turbo 80 hk Easy     99.990 kr.
Fiat Panda TwinAir Turbo 80 hk Lounge     109.990 kr.
Fiat Panda TwinAir Turbo CNG (Naturgas) Easy 80 hk     139.990 kr.

Vigtigste standardudstyr:

Panda Ciao

 • 5 døre
 • 6 airbags (heraf to “full-size” windowairbags)
 • El-ruder for og centrallås
 • ESC med HillHolder
 • Instrumentering med omdrejningstæller og tripcomputer
 • Højdejusterbart rat
 • Smart-fuel system for enkel benzin påfyldning
 • Kapacitet på trækkrog (eftermonteres): 800 kg med bremser – 400 kg uden bremserPanda Easy (udover Ciao)

 • Aircondition
 • Fjernbetjent centrallås
 • 5 personer (3 seler på bagsædet)
 • Integrereret radio med CD og 4 højtalerePanda Lounge (udover Easy)

 • Læderrat med ratbetjening af radio
 • uConnect radio med Bluetooth® og Smartphone App styring (mediaplayer)
 • El-sidespejle med varme
 • Lakerede sidespejle og dørhåndtagDownload flere pressebilleder i høj opløsning her:
http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1576&lng=2

Download videomateriale her:
http://video.fiatpress.com/p/it/en/fiat/post/30943For yderligere information kontakt venligst:
Steffen Holm
Pressechef, FCA Denmark A/S
Mobil: 2070 6487