TIPO-LOGIK

Du får meget mere for langt mindre,
inklusive en lang række standardudstyr og al den komfort,
du måtte ønske. Det er det, vi kalder Tipo-logik.

DESIGN

KOMPAKT RUMMELIGHED

Femdørs-versionen er 4,37 meter lang og 1,49 meter høj og har klassens største bagagerum med 440 liters kapacitet og bedste benplads. En bil med en moderne, dynamisk og praktisk karakter.

DETALJER

STÆRK PERSONLIGHED

Moderne, dynamisk design: Alle detajler på Tipo Hatchback, fra de 5-døre, LED-kørelyset, den store brede kølergrill med kromdetaljer og de svungne linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. Et design, der vil blive lagt mærke til.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO HATCHBACK FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.