PLADS OG KOMFORT

HAR DU BRUG FOR MERE PLADS?

Fiat Tipo med 5 døre er konstrueret med den bedste komfort for både fører og passagerer. Med en kabine, der komfortabelt har plads til op til fem voksne på over 1,85 m. Her er al den plads, de har brug for, til dels på grund af de mange opbevaringsrum, der i alt rummer 12 liter. Til optimal komfort på vejen. For alle.

KØREPOSITION

DEN PERFEKTE KØRSEL ER VIRKELIGHED

Perfekt justering af rat og sæde giver en virkelig ergonomisk køreposition. Og alt er indenfor bekvemt rækkevidde.

BAGAGERUM

DU KAN FÅ HELE DIT LIV IND I DEN

Det praktiske har topprioritet i Fiat Tipo Hatchback: Det er derfor, at dens bagagerum har klassens bedste kapacitet på 440 liter. Du kan tage alt det med, du ønsker.

SÆDER

KOMFORTABLE SIDDEPLADSER MED UDSIGT

Kompromisløs komfort og flot design: Fiat Tipo har komfortable, støttende, ergonomiske siddepladser, enten med stof eller kunstlæder. For slet ikke at nævne klassens bedste benplads. På den måde kan du se hele verden passere forbi i komplet komfort.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO HATCHBACK FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.