INFOTAINMENT

VIL DU I DET HELE TAGET UD IGEN?

Stig ind i Fiat Tipo 5-dørs, og oplev alt det moderne teknologi, med vores Uconnect™ 7” HD LIVE-system (på Lounge versionen). Og til underholdning i topkvalitet med streaming af musik fra TuneIn og Deezer. Fuld kontrol over, hvor du skal hen med bakkamera og Tom Tom-navigationssystemet med 3D-kort, der kan leveres som ekstraudstyr.

MOTORER

INTELLIGENT ENERGI

Vælg mellem flere motorer,
fra benzinmotoren på 1,4 l til MultiJet II-dieselmotoren på 1,6 l.
Fiat Tipo med 5 døre har den rigtige løsning til dig,
så du får den bedste præstation og et brændstofforbrug på op til 29,4 km/l

SIKKERHED

ALT UNDER KONTROL

Ro i sindet og enkelhed: Med den adaptive fartpilot holder Fiat Tipo Hatchback sikker afstand til den forankørende. Takket være Full Brake Control, der automatisk bremser i en nødsituation. Desuden kan du få bakkamera, som ekstraudstyr og få ekstra beskyttelse af dig og din familie. Alt dette sikkerhedsudstyr er samlet i en ekstraudstyrspakke.

1 af 3

BESTIL ET TILBUD

BYTTEBIL / BIL TIL SKROTNING? *


Alle felter markeret med * er obligatoriske

SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

Efter at have læst Informationsskrivelsen vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).


Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.

2 af 3

VÆLG EN FORHANDLER

Gå tilbage
 
 
3 af 3

Tak Mario Rossi

DIN ANMODNING OM AT MODTAGE ET TILBUD på EN TIPO HATCHBACK FRA KROGSGAARD-JENSEN A/S TAGENSVEJ 148 2200 KØBENHAVN N ER FREMSENDT OG DU VIL BLIVE KONTAKTET HURTIGST MULIGT.